oxoweb487949

Over ons

Oxolutions bestaat uit een gedreven en ervaren team van programmeurs en webdevelopers. Sinds 1999 bedenken en creëren wij met veel plezier en toewijding zinvolle oplossingen voor bedrijven met onze software. U vindt in ons een betrouwbare partner, wij staan voor deskundigheid, hoge kwaliteit en integriteit.

 

Voor het ontwikkelen van succesvolle webshops werken wij graag met het gebruiksvriendelijke Prestashop. Of het nu gaat om een grote of kleine opdracht, wij beschikken over de nodige ervaring en hebben vele projecten succesvol afgerond. Uw wensen en ideeën kunnen wij snel vertalen naar een ter zake doende webshop, waarvan de technische ‘achterkant’ ook goed in elkaar zit. De performance en veiligheid van uw webshop zijn zo goed gewaarborgd.

 

Onze grote kracht is het oplossen van gecompliceerde vraagstukken. Hier zijn we goed in, met name op logistiek vlak. Als wij onze expertise kunnen aanwenden om voor u de beste oplossing te vinden, zijn we op ons best.  Bovendien beschikken wij over een krachtige zelf ontwikkelde proces-automatiseringstool  -Processo- waarmee  we ingewikkelde ICT oplossingen kunnen creëren in  1/10 van de tijd die daar normaal voor nodig is. Wij zijn dan ook bedreven in het ontwikkelen en bouwen van op maat gemaakte modules.

 

Ons streven is u te ontzorgen.  Wij configureren uw webshop met alle mogelijke betaalopties en verzendwijzen. Met Search Engine Optimization (SEO) zorgen wij ervoor dat u goed vindbaar bent op alle bekende zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo. Natuurlijk is uw webshop ook te koppelen met al uw social media kanalen. Eventueel kunnen we deze ook voor u onderhouden.

Wij zorgen ervoor dat U degene bent die ‘in control’ is, wij ondersteunen u daar waar nodig.